Pusat Produk

Hot Sale Industrial Standard Gantungan Cleaning Garing Clothes Laundry Gantungan

Katrangan singkat:

MOQ: 10000 PCS

wektu pangiriman: 30-35 dina

Kapasitas pasokan: 3000000 PCS / Wulan

Asal produk: Lipu , Guilin , China

1. Terjangkau PE ditutupi kabel logam gantungan ing rega banget competitive
2. Gantungan umbah-umbah bisa ngirit papan lan biaya kanggo kamar umbah-umbah
3. Hangers logam akeh banget populer kanggo promosi supermarket


Detail Produk

PERUSAHAAN

Workshop lan Pengiriman Paket

Tag produk

Hot Sale Industrial Standard Gantungan Cleaning Garing Clothes Laundry Gantungan

Item No.: M-2032410V-PE
Jeneng produk Hot Sale Industrial Standard Gantungan Cleaning Garing Clothes Laundry Gantungan
Bahan Kawat + PE
MOQ 10000 PCS
Ukuran L410 * T3.2 * H215mm
warna Customized
Pancing  
Paket 500 PCS / CTN
Panggunaan Laundry, Omah
Sertifikasi BSCI / ISO9001
Sample Dina 7-10 dina
Wektu Produksi 30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesenan
FOB Port: ShenZhen, China
Istilah pembayaran T/T, L/C
OEM / ODM Ditrima

Produksi Gantungan Logam Dilapisi PE

Ing ngisor iki minangka proses produksi bahan mentah baja sing dilapisi PE.

Pabrik Hometime duwe diameter baja sing beda lan nggunakake plastik PE sing ramah lingkungan nggawe lapisan ing permukaan baja.

Sawise nindakake lapisan plastik PE, kita bakal tetep mateiral mentahan supaya lan ngatur produksi massal liwat mesin ngecor otomatis.

Banjur tim QC kita bakal mriksa gantungan kabel lan njupuk sing mumpuni.

Banjur masang tutup pvc yen perlu lan ngemas gantungan minangka panjaluk klien.

FITUR

• Terjangkau:

gantungan kawat logam digawe saka bahan logam kanthi lapisan PE sing ramah lingkungan kanthi rega sing kompetitif

• Non Slip:

gantungan kabel kanthi notches ing pundhak sing nawakake fungsi anti slip kanggo gantung sandhangan

• Promosi supermarket :

hangers logam akeh banget populer kanggo dodolan promosi

• Ruangan Laundry:

gantungan umbah-umbah bisa digunakake ing kamar umbah-umbah kanggo nggantung sandhangan garing

• Giveaway:

biaya murah lan praktis ing urip saben dina bisa dadi hadiah kanggo promosi dodolan.

LOGO:

Kanthi LOGO ing paket kasebut, ora mung bisa nambah dodolan nanging uga nambah merek perusahaan

• DIY :

Ringan lan gampang dioperasikake, bisa didol menyang klien minangka bantuan gedhe kanggo DIY Ngarep

• Ngirit papan:

ana macem-macem kekandelan diameter kabel kanggo pesen, kayata 1.6mm / 1.8mm / 2.0mm / 2.2mm / 2.4mm, kabeh ramping lan warata, ngirit papan.

• Kustomisasi:

Werna, diameter lan paket kabeh bisa digawe minangka panjaluk sampeyan, cocog kanggo promosi supermarket, adol online lan eceran

Babagan Paket

1) Kita nggunakake kekandelan 5-lapisan karton corrugated kuwat, nyegah gantungan sandhangan saka goyang lan scratching.

2) Kita mbayar manungsa waé luwih kanggo pundak lan hooks.Katun mutiara thickened bisa ngurangi gesekan antarane hangers lan nglindhungi wong.

3) Iku bisa ketemu dawa transportasi cara segara.

Babagan Kiriman

1. Miturut segara:Mangga ngandhani kita pelabuhan laut sing paling cedhak karo gudang sampeyan, iku cara pengiriman sing paling murah kanggo jumlah gedhe

2. Miturut Air:Mangga ngandhani kita jeneng bandara karo kode pos, iku cepet, nanging ing biaya pangiriman dhuwur

3. Miturut Express:Kita bisa ngirim pesenan utawa conto kanthi jumlah cilik kanthi DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, lan liya-liyane, muga-muga ngandhani alamat rinci kanthi kode pos lan informasi kontak, kita bakal mriksa biaya kanggo referensi sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com