Profil Pabrik

Sapa Kita?

Lipu Hometime Household Products Co., Ltd. minangka produsen barang rumah tangga profesional sing dumunung ing Lipu, Guilin, Guangxi, China.

Kanthi kualitas lan baris produksi lengkap saka macem-macem bahan kluwarga item.Sekitar 30 taun pengalaman lan duwe 3 tanduran kalebu 38000 meter persegi kabeh karo bengkel standar lan mesin produksi otomatis lan semi-otomatis.

Macem-macem produk plastik kayataPP gantungan, gantungan karet ABS dicetlangantungan jerami gandum sing lestari, TPR non slip gantungan, gantungan beludru lan produk logam kayataGantungan dicat karet, PE dilapisi gantungan, Gantungan tali kepang, Gantungan PVC, Gantungan tembaga, Gantungan Aluminium,Penyelenggara selendanglan barang kayu kayatagantungan kayukanggo ngatur,hotel, eceran;Gantungan laminatedlangantungan celana.
Lan sawetara barang panyimpenan omah kayata rak sepatu, stand kembang, meja sisih cilik dll.

Kanthi sekitar 200 buruh trampil lan luwih saka 40 staf profesional kanggo manajemen.Apa maneh, pabrik ngarep kita ndhukung pesenan khusus, pesenan OEM ODM kabeh bisa ditampa.Produk kita minangka pilihan sing apik kanggo supermarket, eceran, toko busana, wirausaha online.

Kita wis entuk sertifikat kayataBSCI / ISO9001 / FSC / SQP / WCA.Adol banget ing pasar domestik lan uga diekspor menyang klien ing AS, Eropa, Rusia, Jepang, Korea Selatan lsp.

Kita duwe reputasi apik ing antarane para pelanggan amarga produk kualitas, rega sing kompetitif lan layanan sing apik. Tim desain kita bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe desain kustomisasi.Pabrik omah.

 

Kenapa Pilih Kita?

Sawise 30 taun pembangunan lan akumulasi sing terus-terusan, kita wis nggawe R&D, produksi, tim penjualan, transportasi lan sistem layanan sawise dodolan, sing bisa nyedhiyakake solusi bisnis sing efisien kanthi tepat wektu kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan nyedhiyakake luwih apik. layanan.

Peralatan produksi sing unggul ing industri, bengkel standar, buruh profesional, insinyur lan perancang sing berpengalaman, tim penjualan sing apik lan terlatih, proses produksi sing ketat, ngidini kita nyedhiyakake rega sing kompetitif lan kualitas dhuwur.gantungan klambilan liyanepanyimpenan ngarepproduk kanggo mbukak pasar global.

Pabrik hometime menehi perhatian marang keahlian kualitas, kinerja biaya lan kepuasan pelanggan, lan tujuane kanggo terus nyedhiyakake produk sing paling apik lan entuk reputasi sing apik.

Kita nglayani saben pelanggan kanthi sepenuh ati kanthi filosofi kualitas pertama lan layanan sing paling dhuwur.Ngatasi masalah ing wektu sing tepat minangka tujuan sing tetep.Pabrik omah kanthi kebak kapercayan lan tulus bakal dadi mitra sing bisa dipercaya lan antusias.

Y+
Pengalaman
M+
Tanduran
+
Karyawan
Tim R&D
Sertifikat
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Skype
008613580465664
info@hometimefactory.com