Pusat Produk

Gantungan Gantungan Gantungan Gantungan Gandum Gandum Biodegradable Pabrik Ramah Lingkungan

Katrangan singkat:

MOQ: 3000 PCS                                       

 

Wektu pangiriman: 30-35 dina             

                       

Kapasitas pasokan: 1000000 PCS / Wulan    

                            

Asal produk: Lipu, Guilin, China


Detail Produk

Tag produk

Gantungan Gantungan Gantungan Gantungan Gandum Gandum Biodegradable Pabrik Ramah Lingkungan

ItemNo.: P-43010-WS
Jeneng produk Gantungan Sandhangan Jerami Gandum Biodegradable Biodegradable Pabrik Ramah Lingkungan
Bahan Serat Jerami Gandum + PP
MOQ 3000 PCS
Ukuran L430 * T10 * H220 MM
warna Natural utawa Customized
Pancing 360 ° Chrome Metal Hook utawa Customized
Paket 100 PCS / CTN
Panganggone Kaos Jaket Mantel Celana Setelan
Sertifikasi BSCI / ISO9001
Sampeldina 7-10 dina
ProduksiWektu  30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesenan
FOB Port: Shenzhen utawa Guangzhou, China
Istilah pembayaran T/T, L/C
OEM/ ODM Ditrima

FITUR

 

Ramah lingkungan:

gantungan sandhangan iki digawe saka bahan jerami gandum sing bisa dianyari,

iku lestari, bisa didaur ulang lan biodegradable.

Paling apik, padha tanpa cat, tegese desain bebas cat, ramah bumi

 

Struktur kuwat:

Gantungan plastik minangka struktur siji, ora perlu nggabungake 2 bagean kasebut.Luwih awet lan ora gampang rusak.

Desaine padha karo gantungan kayu lan bisa uga padha kanggo saben potongan saka siji cetakan.

Kanggo nampilake sandhangan luwih rapi

 

Basah lan garing:

Gantungan jerami gandum bisa digunakake ing kahanan udan lan garing

lan ora gampang luntur lan retak

 

Multifungsi:

Gantungan jas karo bar non-slip,

ora mung bisa nyumerepi sandhangan, nanging uga nyumerepi celonone, jins lan celonone

Babagan Paket

1) Kita nggunakake kuwat 5-lapisan kekandelan karton corrugated isi karo katun mutiara, nyegah gantungan sandhangan saka goyang lan scratching.

2) Kita mbayar manungsa waé luwih kanggo pundak lan hooks.Katun mutiara thickened bisa ngurangi gesekan antarane hangers lan nglindhungi wong.

3) Iku bisa ketemu dawa transportasi cara segara.

Babagan Pangiriman

1. Miturut segara:Mangga ngandhani pelabuhan laut sing paling cedhak karo gudang sampeyan, iku cara pengiriman sing paling murah kanggo jumlah gedhe

2. Miturut Air:Mangga ngandhani kita jeneng bandara karo kode pos, iku cepet, nanging ing biaya pangiriman dhuwur

3. Miturut Express:Kita bisa ngirim pesenan utawa conto kanthi jumlah cilik kanthi DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, lan liya-liyane, muga-muga ngandhani alamat rinci kanthi kode pos lan informasi kontak, kita bakal mriksa biaya kanggo referensi sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com