FAQ

Jeni fabrikë apo kompani tregtare?

Ne jemi të vendosur në fabrikë në Lipu, Guilin, Guangxi, Kinë me punëtori standarde prej 38000 metrash katrorë.

Ju mund të merrni çmimin e dorës së parë të fabrikës drejtpërdrejt, asnjë tregtar nuk bën diferencën e çmimit në mes.

Thjesht na kontaktoni për të marrë listën e çmimeve për artikujt e kërkesave tuaja

Cilat janë çmimet tuaja?

Çmimet tona mund të ndryshojnë në varësi të ofertës dhe faktorëve të tjerë të tregut.Ne do t'ju dërgojmë një listë çmimesh të përditësuar bazuar në kërkesat tuaja pasi të marrim kërkesat për detaje nga ana juaj

A keni një sasi minimale porosie?

Po, ne kërkojmë që të gjitha porositë ndërkombëtare të kenë një sasi minimale të vazhdueshme porosie.Nëse po kërkoni të rishisni, por në sasi shumë më të vogla, ju rekomandojmë të shikoni faqen tonë të internetit

Mund të jepni dokumentacionin përkatës?

Po, ne mund të ofrojmë shumicën e dokumentacionit duke përfshirë Certifikatat e Analizës / Përputhshmërisë;Sigurimi;Origjina, dhe dokumente të tjera eksporti ku kërkohet.

Fabrika jonë Hometime ka gjithashtu certifikata të tilla si BSCI / ISO 9001 / FSC / WCA / SQP

Cila është koha mesatare e prodhimit?

Për mostrat, koha e marrjes është rreth 7-10 ditë.

Për prodhimin masiv, koha e dërgimit është 30-35 ditë pas marrjes së pagesës së depozitës.
Kohët e dhënies hyjnë në fuqi kur depozitimi është pranuar mirë dhe të gjitha dosjet dhe kërkesat e paketimit duhet të na ofrohen me kohë.Ne do të përpiqemi të plotësojmë nevojat tuaja.Në shumicën e rasteve ne jemi në gjendje ta bëjmë këtë.

Cilat lloje të mënyrave të pagesës pranoni?

T/T 40% si depozitë, 60% gjendje para dërgimit të mallit.
Pagesa mund të bëhet në llogarinë tonë bankare:
Informacioni i Bankës

Banka e Përfituesit: BANK OF KINA, DEGA GUILIN

SWIFT BIC: BKCHCNBJ49C

Adresa e bankës: NO.2 ZHONGSHANZHONG ROAD,GUILIN,GUANGXI,KINA

Numri i llogarisë: 611978904566

Përfituesi: Lipu Hometime Household Products Co., Ltd

Cila është garancia e produktit?

Ne garantojmë materialet dhe punimet tona.Angazhimi ynë është që të kënaqemi me produktet tona.Në garanci ose jo, është kultura e kompanisë sonë që të adresojë dhe zgjidhë të gjitha çështjet e klientit për kënaqësinë e të gjithëve

A garantoni dërgesë të sigurt dhe të sigurt të produkteve?

Po, ne përdorim gjithmonë paketim eksporti me cilësi të lartë.Kërkesat e paketimit të specializuar dhe paketimit jo standard mund të kenë një tarifë shtesë.

Po në lidhje me tarifat e transportit?

Kostoja e transportit varet nga mënyra që zgjidhni për të marrë mallrat.Express është zakonisht mënyra më e shpejtë, por edhe më e shtrenjtë.Me transport detar është zgjidhja më e mirë për shuma të mëdha.Saktësisht tarifat e transportit mund t'ju japim vetëm nëse dimë detajet e sasisë, peshës dhe mënyrës.Ju lutemi na kontaktoni për informacione të mëtejshme.

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?


Skype
008613580465664
info@hometimefactory.com