Tala Fou

O le tele o tautau i le lalolagi na afua mai i se faleteuoloa fogafale lua i luga o le auala e tau atu i Lipu.Lipu o se taulaga vevela i le itu i saute o Saina.O le vaitafe e tafe i le va o laufanua karst maualuluga ma faatau atu e le au faatau talo sili ona suamalie.
O moli na tautau i le ala savali na fausia ai foliga o le toto ola o le taulaga.E mitamita tagata nofomau i oloa fafie lamolemole na lafo mai le "China's Hanger Capital" i Target ma IKEA.Ae o le saini fesoasoani tusitusia i le faitotoa o le falegaosimea na faʻaalia ai se mea fou.
O le mafuaʻaga ua avea ai Saina ma kamupani gaosi oloa i le lalolagi ona o loʻo maua mai ai le taugofie, lava le aufaigaluega ma le sapalai o loʻo iai.I Lipu, mai Savannah, Georgia i Stockholm, na gaosia e tagata faigaluega le faitau piliona o tautau ma faatumu kapoti.Ona o le siisii ​​o totogi ma le faitau aofa'i o tagata, o lo'o tauivi nei falegaosimea e su'e tagata faigaluega.O taumafaiga a Saina e foia ai le utiuti o le autu lea o feeseeseaiga tau fefaatauaiga ma Uosigitone.
Ua talia e le Peresetene Xi Jinping se ta'iala e $300 piliona, “Made in China 2025″, lea e fa'amoemoe e faatelevave ai le suiga o Saina i le gaosiga o oloa i totonu o matata e pei o robotics ma aerospace.O le pulega o le Trump e vaʻaia o se taupulepulega e pulea ai tekinolosi sili ona taua a le lalolagi.O lo'o tu'ufa'atasia i le va o pisinisi fa'ale-aganu'u na fa'amoemoe iai Saina mo le fa'atupulaia.
"O loʻo sili ona matou tauivi i lenei tausaga," o le tala lea a Liu Xiangmin, o loʻo faʻatautaia se tamaʻi fale gaosi tautau e manogi fafie fou.Ina ua maeʻa le aso malolo o le Tausaga Fou, na leiloa le 30% o lana aufaigaluega ia Fepuari.“E le mafai fo’i ona matou mafaufau i tupe maua.”
Sa saofafai se vaega o tamaitai i nofoa i le fogafale i luga, ma faavasega ia tautau a o pisapisao le ili a le falegaosimea.Latou te faia ni matapulepule e puipuia ai le pefu na tale mai e le masini vili mai le sausau.Faʻafetai i a latou taumafaiga, e mafai e le aufaigaluega ona maua pe tusa ma le US $ 7,600 i le tausaga.
O le taufaamataʻu o tau a Amerika e le popole ai Liu e pei o le faʻaauau pea o lana fale gaosimea.Ua feagai Saina ma lu'itau o lana lava manuia tau alamanuia.O le si’itia o le tamaoaiga o le atunuu ua mafua ai ona siisii ​​totogi, ma ua atili ai ona taugata oloa e tele tagata faigaluega e pei o meataalo ma seevae i maketi faavaomalo.
E tusa ai ma le National Bureau of Statistics, i le va o le 2011 ma le 2016, o le averesi o totogi faaletausaga a Saina na siitia i le lata i le 63%.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le kamupani suʻesuʻe maketi Euromonitor, o le itula totogi o tagata faigaluega falegaosimea na oʻo i le US $ 3.60 i le 2016, lea e maualuga atu nai lo Pasila poʻo Mekisiko ma tutusa ma Potukale poʻo Aferika i Saute.
"O le mea e manaʻo Saina e fai o le mea foi lea e manaʻomia e le aufaipisinisi ona fai, o le ituaiga lea o faʻaleleia ma suiga ... ina ia mafai ai ona latou faʻataunuʻuina le siʻitia o tau o tagata faigaluega," o le tala lea a Ashley Wanwan, o le tamaoaiga i le Bloomberg Economic Research i Beijing.Su'esu'e le maketi a le itumalo."Saina 2025 o se fofo."
E le gata e manaʻomia e fale gaosi mea e sili atu le totogi o tagata faigaluega, ae leai foi se tasi e faʻafaigaluegaina.O le faiga faavae a le atunuu e toatasi le tamaitiiti, lea ua silia ma le tolusefulu tausaga talu ona faagasolo, o lona uiga e le lava tupulaga talavou e suitulaga i le faitau aofai o tagata matutua.I le tausaga talu ai, sa i ai le aufaigaluega a Saina e 900 miliona.O loʻo faʻamoemoe le malo e faʻaititia i le 200 miliona i le 2030.
“O le filifili atoa na motusia ona e leai se tatou tupulaga talavou e faaauauina,” o le tala lea a Xie Hua, o ia lea e faafoeina Huateng Hanger Co., Ltd. i Lipu.O nai tagata faigaluega o lo'o fa'apipi'i fa'ailoga palasitika uliuli ma pa'epa'e i totonu o se faleteuoloa e lata ane i le potu fa'aaliga.E leai se tasi oi latou na foliga mai e laʻititi nai lo le 35 tausaga.
Faaalia i faamaumauga a le Itumalo e tusa ma le 100 kamupani tautau i Lipu e tusa ma le 70% o le aofaiga o oloa gaosi a le atunuu i le tausaga talu ai.Toeitiiti lava o oloa uma e lafo i Europa, Amerika ma isi nofoaga.Na musu le au ofisa i le lotoifale e fai mai se faamatalaga.
Pe a ma le sefulu tausaga ua mavae, na amata ai ona aliali mai le lē lava o tagata faigaluega i le gataifale, ona sosolo atu ai lea i nofoaga e lē o taulau manuia.Ua taumafai Lipu e fa'avasega.O ona tagata e totō moli i luga o mauga i fafo atu o le taulaga, ma o se fale gaosi meaʻai e gaosia ai meaai mama.O lo'o talanoa tagata e ona falegaosimea e uiga i le 'auai i le suiga ile masini ma fa'atekonolosi sili atu.
O le suiga lea e fa'afefe ai le pulega o le Trump.Ua popole le au ofisa o le a le mafai e kamupani a Amerika ona tauva ma kamupani Saina e lagolagoina e le tele o fesoasoani a le malo.O le White House o loʻo fuafua e tuʻuina atu tau i luga o le US $ 50 piliona le tau o oloa Saina, faʻatatau i oloa faʻapitoa e pei o masini faʻafomaʻi ma taavale.
"Afai e pulea e Saina le lalolagi, e le lelei mo le Iunaite Setete," o le tala lea a le US Trade Representative Robert Lighthizer i se komiti a le Senate ia Mati.
O le White House e foliga mai e le popole tele i oloa taugofie, e ui lava o loʻo suʻesuʻeina e le au ofisa le lafoga o le isi $ 100 piliona i oloa.O le tautau ua leva foi ona taula’i i ai le aufaioloa.I le 2008, na tuuaia ai e le au ofisa Amerika ia Saina i le lafoaia o uaea uaea i le maketi ma le aofia ai kamupani i totonu o le atunuu mai le faatulagaina o tau.Ae o le tau e iu lava ina a'afia ai kamupani fa'amamago a Amerika, ma i'u ai i tagata fa'atau e manana'o i ni ofuvae fufusi po'o ni ofutino mama.
“Ioe e i ai o’u popolega,” o le tala lea a Qin Yuangao, a o tatalaina e lona tama le falegaosi tautaua muamua i le taulaga.“Ae o ai na te totogiina le tau?tagata fa'atau Amerika.Ou te faanoanoa mo i latou.”
I le tele o tausaga talu ai, o le augatupulaga na liliu ai Saina i le falegaosimea a le lalolagi na tuua le tamai nuu mo le tuputupu aʻe o taulaga i Guangxi i sautesasae lea o loʻo i ai Lipu.O lenei aafiaga e iai lona igoa: chuqu, poʻo le "alu i fafo".E 14 itula e galulue ai tagata malaga mai i le aso i se falegaosimea pogisa ma palapala.Ae latou te maua tupe, o lona uiga o le agai i luga.
O le tupulaga o le a taʻitaʻia le isi suiga o le tamaoaiga o Saina e sili atu ona faʻamaeʻaina aʻoaʻoga maualuga tusa lava pe latou te leʻi aʻoga i kolisi.E tusa ai ma le Euromonitor Information Consulting, i le va o le 2011 ma le 2016 na o ia, o le au faʻauʻu faʻapitoa a le atunuʻu na siitia i le 18%.E le gata i tupe, ae ua sili atu lo latou popole i le tulaga lelei o le olaga.
O Dai Hongshun o lo'o fa'atautaia se fale'aiga ta'uta'ua e lata ane i le Vaitafe o Li, e fa'atau atu mea'ai Hunan.E maualalo tupe maua a le alii e 25 tausaga le matua nai lo le tagata faigaluega i le fale gaosi oloa i Lipu, ae ua fa’aitiitia i lona mafaufau e fia auai atu ia i latou.“E le manaia, ma ua e pipii i se pisinisi,” o lana tala lea.“E le gata i lea, ua tele naua ovataimi.”
“E mananaʻo tagata talavou e tofo i mea fou, latou te le manaʻo e faigaluega i se falegaosimea,” o le tala lea a Liu Yan e 28 tausaga, o se fesoasoani faʻatau i se faleoloa tusi tusi i le ogatotonu o le taulaga e tumu i peni kiona ma api Disney.Na fa'aalu e Yan le tolu tausaga e teu ai fa'amau laupapa i totonu o atigipusa, ma 'ino'ino i le monotony.Sa ia lagonaina le maileia.
I le tolu tausaga talu ai, na maua ai se avanoa.Qin Yuxiang e fa'atautaia se tama'i faleoloa mo ato laupapa lalaga lima.I se tasi aso, na fesili atu ai se tagata faigaluega o se kamupani faatau oloa mai fafo pe na te faaaogaina lenei mea mata e fai ai ni tautau lavalava.Na ia tatalaina le Ushine i le 1989. I le taimi nei, o loʻo faʻagaioia e le kamupani falegaosimea e fa ma le 1,000 tagata faigaluega o loʻo vaʻaia i IKEA, Target ma Mango.
Qin na manuia ai le kamupani;o loo taumafai lona atalii e laveai.Qin Yuangao faʻaleleia tulaga faigaluega e faatosina ai tagata faigaluega.Na te tuuina atu i tagata faigaluega ni taliga taliga mo le tuufaatasia, inisiua, ma fale gaosi oloa e leai se pefu.O lo'o ia fa'ailoa mai nisi masini fa'apitoa ma o lo'o mafaufau e fa'aopoopo meaafale i fafo i le fa'atau oloa a le kamupani.
E pei lava o le Iunaite Setete o loʻo vaʻavaʻai atu kamupani ua liliu atu i le tele o tagata faigaluega a Saina, ua popole Qin Yuangao i le tauvaga mai Pasila ma ana mea taugofie.O loʻo ia faʻaeteete foi i Europa i Sasaʻe, lea e faʻatusatusa ai Romania ma Polani i ana faʻatau atu i Siamani ma Rusia.
E manatua e Xiao Qin na asiasi atu i le falegaosi tautaua a Boston i le luasefulu tausaga talu ai.Na tapunia ma isi kamupani tautau Amerika e le mafai ona tauva ma Saina.
"O le Iunaite Setete o loʻo i ai se pisinisi faʻatau lavalava, e le mafai ona e vaʻaia nei," o lana tala lea.“Ou te le iloa pe o le a iai pea le pisinisi tautau i totonu o le 20 tausaga.”
Fai mai le Failautusi o le Puipuiga Lloyd Austin, o le a ia lagolagoina se suiga ua leva ona finauina o le faamasinoga a le militeri, lea o le a faalēaogāina ai le faaiuga a le taʻitaʻi o le militeri e molia mataupu tau feusuaiga.
Ua tutu faatasi kalapu lakapi a Siamani e faaali le lanu nuanua i le siamupini a le atunuu i Europa ma Hanikeri.
Na talosagaina e le Komisi o Leoleo a Los Angeles le Matagaluega o Leoleo a Los Angeles e lipoti atu galuega e mafai ona faia tui COVID-19 ma le tofiaina o tagata faigaluega e leʻi faia.
O le Itumalo o Santa Clara o le uluai maliu na faamauina o le COVID-19 i le atunuu.I le taimi nei, e sili atu i le 71% o tagata nofoia o loʻo faia se vaega o tui puipuia e faasaga i lenei faʻamaʻi.
O le faʻamaʻi pipisi o le coronavirus i tagata uli na paʻu i le 13%, o tagata Latino na paʻu i le 22%, ma o le faʻamaʻi pipisi i tagata papaʻe na paʻu i le 33%.
Na taʻua e le pulega a le malo i se lipoti fou e faapea, i le taimi o le faamaʻi COVID-19 i le tausaga talu ai, o le numera o tagata maliliu o inisiua soifua maloloina i fale tausi soifua na siitia i le 32%.
O le pulega a Biden o le a amata ona tolopo le vaega lona lua o le finauga a Trump i faiga faʻavae.
O le faamasinoga o le sa avea muamua ma Peresetene Farani Nicolas Sarkozy na faaiuina i Pale.I le masina na muamua atu, na taumafai ai le faamasinoga e iloilo pe na ia solia tulafono o le faatupeina o le campaign ina ua le toe filifilia o ia i le 2012.
Na tuuaia e le Minisita o le Va i Fafo a Aferika le Taliban i le faia o sauaga sili ona leaga i le luasefulu tausaga talu ai.
Mo le tele o tausaga, ua feagai Hanikeri ma Polani ma faitioga i le EU, ma tuuaia i latou i le faaleagaina o le faamasinoga ma le aufaasālalau tutoatasi ma isi mataupu faavae faatemokalasi.
Ua tapunia e le pulega a Amerika se faasologa o upega tafaʻilagi talafou a Iran na latou tuuaia i le faasalalauina o "faamatalaga sese."


Taimi meli: Iuni-23-2021
Skype
008613580465664
info@hometimefactory.com