Pusat Produk

Gantungan Plastik Gaya Zara Zara set lengkap kanggo Tampilan Rok Celana Klambi Garment kanthi Pancing Logam

Katrangan singkat:

MOQ : 3000 PCS

Wektu pangiriman : 30-35 dina

Kapasitas pasokan : 1000000 PCS / Wulan

Asal Produk : Lipu, Guilin, China


Detail Produk

Tag Produk

Gantungan Plastik Gaya Zara Zara set lengkap kanggo Tampilan Rok Celana Klambi Garment kanthi Pancing Logam

Barang Ora.: P-4552311-PP
Jeneng Produk Gantungan Plastik Gaya Zara Zara set lengkap kanggo Tampilan Rok Celana Klambi Garment kanthi Pancing Logam
Materi  PP
MOQ 3000 PCS
Ukurane  L455 * T11 * H230 MM
Werna  Ireng utawa Selaras
Pancing  360 Pancing Logam Chrome utawa Disesuaikan
Paket  100 PCS / CTN
Panganggone Kaos Jaket Celana Jas
Sertifikasi BSCI / ISO9001
Dina Sample 7-10 dina
Wektu Produksi  30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesanan
Pelabuhan FOB: Shenzhen utawa Guangzhou, China
Jangka wektu pambayaran  T / T, L / C
OEM / ODM Ditampa 

FITUR

Lipu Hometime Rumah Tangga Produk Co, Ltd. nduwe sistem QC profesi.

Ora preduli kanggo gantungan plastik, gantungan logam utawa gantungan kayu, gantungan kudu dicenthang siji-siji kanggo njamin kualitase.

Sadurunge produksi massal gantungan sandhangan, kita bakal nggawe sampel gantungan lan conto warna kanggo konfirmasi.

Sadurunge dikirim, kita bakal mriksa ukuran karton, bobot, jumlah, pindai kode bar, ukuran gantungan, warna gantungan, warna karton, ukuran karton, tes logo, lsp.

KAWAL KUALITAS

Solusi siji mandeg: kita wis nggawe kabeh hanger supaya sampeyan bisa duwe macem-macem pilihan saka pabrik. Kita duwe ukuran gantungan sandhangan ing 455mm kanggo klambi pria; ukuran gantungan ing 410mm kanggo gaun wanita; ukuran gantungan ing 320mm kanggo klambi bocah lan gantungan celana kanthi klip kanggo wong diwasa lan bayi.

Struktur: siji struktur gantungan plastik, bisa uga padha karo siji cetakan. Kanggo nampilake klambi luwih rapi lan gampang kanggo klien njupuk kostum kasebut.

Desain kosong: yaiku gantungan desain kosong, ora mung bisa nyuda bobot supaya luwih entheng, nanging uga cara paling apik kanggo nyuda biaya gantungan kanggo menehi rega kompetitif marang klien.

Awet: ora ana antarmuka, ora ana bedane warna, ora ana ambune, ora retak luwih awet.

Logo: Warna bisa digawe minangka kabutuhan sampeyan lan ndhukung nyithak LOGO ing permukaan gantungan. Luwih apik kanggo promosi merek fashion.

Basah lan Garing: gantungan sandhangan bisa digunakake kanggo nggantung sandhangan udan lan garing.

Pancing Chrome: kanthi pancing logam putaran 360 derajat utawa bisa disesuaikan kanggo kebutuhan sampeyan.

Babagan PAKET

Babagan Pangiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com