Tala Fou

Malamalama Malamalama Sili, 6000 Lumen Maualuluga e mafai ona faʻaaogaina mo le $23.99 i le Amazon [Promo Code 40496HUO]
I le taimi nei o loʻo pipii tagata uma i le fale, o le faʻamamaina o le tautotogo e iai se uiga fou i le 2020. E faigata ona taulaʻi, o lea o sina mea itiiti o le alualu i luma e le mafai ona oti. tulaga masani o se nofoaga lelei e amata ai.
E foliga mai e masani lava oe i mea fa'apipi'i fa'apipi'i. E taugofie - $25 ma le $50 i luga o le Amazon - ae e matua'i lapisi lava. O ou lavalava o le a fa'ase'e ese mai i luga o tautau sili ona taua. E to'atele tagata e filifili tautau veveve nai lo le fa'aofuina o o latou lavalava. tautau.O le mea moni o le a latou manuia.O le AmazonBasics Velvet Hanger e sili atu i le 23,000 iloiloga, 82% o le 5 fetu. Ae afai na e faʻaogaina muamua faʻamau veveti, e te iloa e fai si faigata ona paʻi.
E mafai ona fa'apipi'i fa'atasi fata i totonu o lau kapoti aua e masani ona pipi'i fa'atasi. Afai e te mana'o i tautau e le pipii ma e le toe fa'afo'i ai oe pe a uma ona e tago i ai, ona e mana'o lea i ni tautau palasitika. ma 'au e le mase'e.
O le palasitika ma le paʻu e le maseesee faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia o nei SONGMICS tautau e taofia ai i latou mai le pipii faʻatasi. O le tagata lava ia, ou te fiafia foi i lenei mea faʻalelei i luga o veveve tautau. e popole e uiga i nei palasitika tautau.Latou te faʻaalia foi se faʻaleleia e le maseesee mamanu mo se uʻu lelei pe a e tuʻuina ou lavalava i luga o le tautau.Latou te le tele se avanoa aua e na o le 0.2 inisi le mafiafia. Latou te malosi foi ia lava e taofi ai le 11 pauna i le tulaga e te manaʻo e teu se peleue tele taumalulu i lau kapoti pito i luma. Pe, e te iloa, e te manaʻo e tautau se 10-pauna dumbbell i luga o se tautau.
Afai e te manaʻo e toe faʻatulaga lau 'ie, e mafai ona e faʻatau SONGGMICS tautau i faʻamau o 50. O le tautau ua mamanuina ma ni matau laiti i itu, o se tootoo tutotonu mo lacing ma se matau swivel 360 °, o lea e mafai ai ona e tuʻuina toetoe o soʻo se lavalava i luga. ,
E auai le Hearst Newspapers i polokalame fa'atauga fa'atasi, o lona uiga e mafai ona tatou maua ni komisi totogi i luga o oloa a le Editors' Choice fa'atau mai i a tatou so'oga i upegatafa'ilagi a le au fa'atau oloa.
O Ana Suarez o le faatonu sinia o pisinisi i Hearst Newspapers. E masani lava ona ia sailia ni faʻatauga lelei, ae o le mea moni, na te le tapunia e uiga i lana taifau tuai, Tyrone.


Taimi meli: Mati-16-2022
Skype
008613580465664
info@hometimefactory.com