Tala Fou

Na taofia e le FBI Timothy Watson o West Virginia i le masina na teʻa nei, ma tuʻuaia o ia i le faʻaogaina o se upega tafaʻilagi o loʻo faʻatau faʻatau atu faʻatau atu le 3D vaega fana i lalo o le faʻailoga o mea masani a le fale.
E tusa ai ma le FBI, o le upega tafaʻilagi a Watson "portablewallhanger.com" sa avea pea ma faleoloa o filifiliga mo le Boogaloo Bois movement, o se faʻalapotopotoga faʻatauvaʻa itu taumatau o ona sui e nafa ma le fasiotia o le tele o ofisa faʻamalosia tulafono.
E tusa ai ma le tautinoga a le FBI na sainia ia Oketopa 30, na tuuaia foi ona sui i le faatupu vevesi i le taimi o le tetee a George Floyd i lenei tausaga.
E talitonu tagata mulimuli o Boogaloo o loo latou sauniuni mo le Taua Lona Lua a Amerika, lea latou te taʻua o "Boogaloo."O lo'o fa'atūina fa'agaioiga i luga ole laiga ma o lo'o faia a'e i vaega e tetee i le malo e lagolagoina fana.
Na taʻua e le FBI na pueina Watson i le aso 3 o Novema ma faʻatau atu pe tusa ma le 600 masini palasitika i 46 setete.
O nei masini e pei o ni matau puipui e faʻaaoga e tautau ai peleue poʻo solo, ae a e aveese se fasi mea itiiti, latou te gaoioi e pei o se "plug-in automatic burner", lea e mafai ona liliu le AR-15 i se faʻatulafonoina atoa Automatic fana masini, e tusa ai. fa'asea va'aia e le Insider.
O nisi o tagata fai pisinisi a Watson o ni sui lauiloa o le Boogaloo movement, ma ua molia i latou i le fasioti tagata ma le faatupu faalavelave.
E tusa ai ma le tautinoga, o Steven Carrillo o se pailate Amerika na molia i le faamasinoga i Oakland, Kalefonia i le masina o Me mo le fasiotia o se tagata ofisa o le feterale.Na ia faʻatau mai le saite ia Ianuari meafaigaluega.
Na taʻua foʻi e le FBI e faapea, o se tasi o loʻo molia i Minnesota-o se tagata Boogaloo na taʻua o ia lava na pueina mo le taumafai e tuʻuina atu mea i se faʻalapotopotoga faʻalavelave-na taʻu atu i tagata suʻesuʻe na ia aʻoaʻoina mai se faʻasalalauga i luga o le Facebook Boogaloo vaega Alu i le faʻamau puipui feaveaʻi. upegatafa'ilagi.
Na faailoa mai foi i le FBI o le upega tafaʻilagi na foaʻi atu le 10% o tupe maua uma "faʻapipiʻi puipui" ia Mati 2020 i le GoFundMe, e manatua ai Duncan Lemp, le tama a Maryland ia Mati.Na fasiotia e leoleo i se osofaʻiga faʻafuaseʻi e aunoa ma le tuʻituʻi o le faitotoʻa.Fai mai leoleo o lo o teuina e Lemp ni aupega faasolitulafono.Lemp talu mai lena taimi na viia o se maturo o le Boogaloo movement.
Na maua e le FBI le avanoa i fesoʻotaʻiga faʻasalalau ma imeli i le va o Watson ma ana tagata faʻatau.Faatasi ai ma i latou, pe a oʻo i lana puipui o loʻo tautau, na te taumafai e tautala i le tulafono, ae le o ana tagata faʻatau uma e mafai ona faia lenei mea ma le poto.
E tusa ai ma faʻamaumauga a le faʻamasinoga, o se faʻasalalauga Instagram ma le igoa ole igoa "Duncan Socrates Lemp" na tusia i luga o le Initaneti e faapea o matau puipui "naʻo le faʻaogaina o Armlite Walls."Amalite o se tagata gaosi AR-15.
Na tusia e le tagata faʻaoga: "Ou te le afaina le vaʻai i ofu mumu o loʻo taoto i luga o le fola, ae ou te manaʻo e tautau saʻo i luga o #twitchygurglythings."
O le faaupuga "mumu" o loʻo faʻaaogaina e faʻamatala ai fili o le Boogaloo movement i la latou faʻalavelave faʻalavelave.
Na molia Watson i le taupulepulega leaga e afaina ai le Iunaite Setete, umia faasolitulafono ma le faaliliuina o fana masini, ma pisinisi gaosi fana faasolitulafono.


Taimi meli: Aukuso-28-2021
Skype
008613580465664
info@hometimefactory.com