Tala Fou

Ianuari 1st Aso malolo: Aisea ua avea ai ma aso malolo

O Ianuari 1 ua manatu o se aso malolo i le tele o vaega o le lalolagi.O lenei aso e faamanatuina o le Tausaga Fou, e faailoga ai le amataga o se tausaga fou i le kalena Gregorian.

O mafua'aga i tua o aso malolo e eseese ma eseese i tu ma aga ma atunu'u.

 

I Saina, o le tele o kamupani ma falegaosimea o le a malolo i lenei aso.

Ioe, e aofia ai a tatoufalegaosi fale.

O le a matou toe foʻi e gaosia lautautau lavalavapoloaiga i le 2 Ianuari e faʻamautinoa le taimi o le gaosiga ma le taimi e tuʻuina atu ai.

 

I le tele o atunuu, o le Tausaga Fou e faamanatuina o se aso malolo lautele.I lenei aso, ua tuu i lalo e tagata a latou galuega, malolo ma faʻaalu taimi ma o latou aiga ma e pele ia i latou.

O se aso foi e toe manatunatu ai tagata i le tausaga ua mavae ma fai fuafuaga mo le tausaga o i luma.

 

O le amataga o le Tausaga Fou o se aso malolo e mafai ona toe maua i tua i aso anamua.

O le faamanatuina o le Tausaga Fou o se vaega o aganuu a tagata mo le tele o seneturi ma sa faamanatuina i ituaiga eseese ma aso eseese i le talafaasolopito atoa.I le kalena Gregorian, Ianuari 1st na filifilia e avea ma amataga o le Tausaga Fou i le 1582 ma sa faamanatuina talu mai lena taimi.

I le tele o atunuu, o lenei aso malolo e eseese tu ma aganuu.O se faaaʻoaʻoga, i le Iunaite Setete, e masani ona faamanatuina le Aso o le Tausaga Fou i solo, o mea faapapa, ma patī.

I nisi o atunuu, e masani ona aai tagata i nisi o meaʻai, e pei o pi mata uliuli ma kale, e aumaia ai le manuia i le tausaga a sau.

I isi atunuu, e auai tagata i sauniga faalotu pe faia ni sauniga faapitoa e faailoga ai le faatasiga.

 

O aso malolo o se taimi foʻi e manatunatu ai ma suʻesuʻe.E toʻatele tagata e faʻaaogaina lenei avanoa e toe tepa ai i tua i le tausaga talu ai ma mafaufau i mea na latou ausia ma toilalo.

O le taimi foi lea e fai ai fuafuaga ma faatutu ni sini mo le tausaga o i luma.Mo nisi tagata, o aso malolo o se taimi e faia ai ni faaiuga e faaleleia ai i latou lava ma o latou olaga.

 

O se tasi o mafuaaga o Ianuari 1 o se aso malolo ona o se taimi o amataga fou.

O le amataga o le tausaga fou ua va'aia o se amataga fou, o se avanoa e fa'atofa ai i le taimi ua tuana'i ma va'ai i le lumana'i.O le taimi lenei e lafoai ai le ita tuai ma toe amata. 

O le isi mafuaaga o lenei tausamiga ona o lona taua faaleaganuu.

O le Aso o le Tausaga Fou o se taimi e potopoto faatasi ai tagata e faamanatu ma faasoa le faamoemoe ma le faamoemoe e aumaia e le tausaga fou.

Ose taimi e fa'afeso'ota'i ai tagata ma aiga ma nu'u ma toe fa'amautu lo latou so'otaga o le tasi i le isi.

 

E le gata i lea, o tafaoga o se taimi foi e malolo ai ma malolo.A maeʻa le vevesi ma le pisi o aso malolo, o le Tausaga Fou e maua ai e tagata le avanoa e malolo ai ma toe faʻaleleia.

I lenei aso, e mafai e tagata ona malolo mai a latou masaniga i aso taitasi ma fiafia i taimi e sili ona manaʻomia.

 

I le aotelega, Ianuari 1 o se aso malolo mo le tele o mafuaaga.O se aso faamanatu, manatunatuga ma le faafouga.

O se taimi lenei o amataga fou ma se avanoa e toe amata ai.

Pe o ni mea faapapa ma patī po o manatunatuga filemu, o le Tausaga Fou o se aso e potopoto faatasi ai tagata e faamanatu ai avanoa o le tausaga o i luma.


Taimi meli: Tes-30-2023
Skype
008613580465664
info@hometimefactory.com